(recept
si oblíbilo 25 návštěvníků)
Těsto na pizzu + rajčatový základ přímo z Itálie!!!
Potřebné ingredience
Těsto: 0,5 dcl olivového oleje, 400 g hladké mouky, 1 kávová lžička soli, 1 kávová lžička cukru moučka, 1/4 droždí, 200 ml teplé vody Rajčatový základ: půlku rajčatového protlaku/drcených rajčat, 2 stroužky česneku, drcené oregano, špetka soli
Postup přípravy
Těsto:
Všechny suroviny smícháme dohromady a hněteme, dokud cítíme, že se těsto nelepí na prsty. Dáme ho do misky přikryté utěrkou uležet alespoň na 2 hodiny, poté můžeme těsto zpracovávat - z tohoto těsta nám vyjdou 3 PIZZY!!!
Rajčatový základ:
Do drcených rajčat přidáme 2 prolisované stroužky česneku, poté oregano - nemusíme nijak moc šetřit - a nakonec špatku soli. Můžeme podívat na pizzu. Daleko lepší než obyč kečup!!!!!
Všechny suroviny smícháme dohromady a hněteme, dokud cítíme, že se těsto nelepí na prsty. Dáme ho do misky přikryté utěrkou uležet alespoň na 2 hodiny, poté můžeme těsto zpracovávat - z tohoto těsta nám vyjdou 3 PIZZY!!!
Rajčatový základ:
Do drcených rajčat přidáme 2 prolisované stroužky česneku, poté oregano - nemusíme nijak moc šetřit - a nakonec špatku soli. Můžeme podívat na pizzu. Daleko lepší než obyč kečup!!!!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
mišus
(upraveno)
5. 8. 2013, 12:11
Také už nepoužívám na pizzu nic jiného než rajčatový základ. Je jednoduchý a výborný!!!!!!
trtkova
(upraveno)
5. 8. 2013, 9:32
Lelulka
(upraveno)
11. 5. 2012, 19:10
Velký dík za tenhle recept.Nikdy jsem nejedla lahodnější pizzu.Velký velký dík!!!!Přidávám mezi své nejoblíbenější!